Meerhout

Herschilderen wegmarkeringen op Meerhoutse gemeentewegen

In de week van 25 september voert een aannemer belijningswerken op de gemeentewegen in Meerhout uit. De zebrapaden, de belijning in het midden van de weg, haaientanden en verdrijvingsvlakken (een vak met schuine strepen waar je als bestuurder niet overheen mag rijden) worden herschilderd.

Het grootste deel van de werken vinden plaats op deze drie assen in Meerhout : de as Heikant-Meiberg-Molenberg, de as Schoolstraat-Genelaar en de as Veldstraat-Olmensebaan. De straten blijven toegankelijk tijdens de werken, er worden geen omleidingen voorzien.

Op de gewestwegen in Meerhout worden geen werken uitgevoerd. Dit zijn Molsebaan, Molenstraat, Violetstraat, Markt, Beerstraat-Bevrijdingslaan, Eindhoutsebaan, Burgemeester Adriaensenlaan, Gestelsesteenweg, Kiezel, Biezenhoed en Nikelaan.