Geel

Man uit Geel overleeft zwaar ongeval op E34 niet

Een man van 42 uit Geel kwam in de nacht van donderdag op vrijdag om het leven bij een zwaar verkeersongeval op de E34 in Zandhoven. Het ongeval gebeurde rond 1u30 op de E34 in de richting van Turnhout.

Net na het op-en afrittencomplex van Zoersel verloor de bestuurder van een wagen de controle over het stuur. De auto raakte rechts van de weg en botste tegen de vangrails aan de brug van de Kruisdreef. De wagen werd opnieuw tot op de snelweg geslingerd en kwam daar tot stilstand. In totaal zaten vier personen in het voertuig. De hulpdiensten waren snel ter plaatse.

De overleden man zat als passagier in de wagen, twee andere inzittenden liepen lichte verwondingen op, aldus de federale politie. Over de omstandigheden van het ongeval is nog niets geweten. Ook zouden er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn. Door het ongeval was de snelweg tot 5 uur vrijdagochtend volledig afgesloten.