Kasterlee

Man voor tweede maal veroordeeld voor drugshandel

Een twintiger uit Kasterlee kreeg voor de tweede maal in minder dan 3 maanden tijd een gevangenisstraf voor drugshandel. Eerst maakte hij deel uit van een drugsbende uit Geel die op grote schaal cocaïne verkocht. Nadat de bende werd opgerold, verkocht de betichte cocaïne en cannabis van uit zijn eigen woning, ook toen hij onder elektronisch toezicht bevond.

De man werd nu door de rechter veroordeeld tot 20 maanden cel, een boete van 8.000 euro en een verbeurdverklaring van 4.220 euro en zijn GSM. Eerder dit jaar kreeg de beklaagde al een gevangenisstraf van 20 maanden en een boete van 8.000 euro. Ook zijn auto en 30.000 euro werden verbeurd verklaard. Hij maakte toen deel uit van een Geelse drugsbende die opereerde vanuit de sociale wijk De Leunen.