DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

Het nieuwe seizoen is dit weekeinde gestart in de provinciale voetbalcompetitie. In eerste provinciale speelde De Kempen 1-1 gelijk op het veld van Antonia.

In tweede provinciale B verloor St-Dimpna op het veld van Olmen met 1-0. Punt-Larum ging met 1-3 winnen bij Broechem en Ezaart won met 2-1 thuis van Herselt.

In derde C won Wezel B met 2-1 van Poppel, KFC Mol speelde 1-1 gelijk tegen Zwaneven. Oevel speelde eveneens 2-2 gelijk tegen KSK Herentals. Ook Kasterlee- Noordstar en Beekhoek-Oostmalle eindigde op een 1-1 gelijkspel. Linda Olen verloor thuis met 0-3 van Oud Turnhout.

In vierde provinciale E speelde De Kempen B 0-0 gelijk tegen Halle en won Dessel Sport B met 2-3 van Westmalle.

In vierde provinciale F won Rauw met 1-3 bij Heultje. St-Dimpna B verloor met 2-1 van Herenthout. Alberta verloor thuis met 0-4 van Houtvenne B. Immer Oost ging met 0-6 winnen bij Ranst B. Tongerlo versloeg Netezonen met 3-1. Zammel won op het veld van Bouwel met 1-4. VV Laakdal kreeg thuis een pandoering van Olen United met 0-6. Excelsior Vorst verloor met 3-0 van Wiekevorst.