DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won De Kempen met 1-0 van Tistel.

In tweede provinciale B won St-Dimpna met 1-0 van Arendonk Sport en Punt Larum met 5-0 van Merksplas. Balen won thuis van Ezaart met 4-1.

In derde provinciale C won Beekhoek op het veld van Poppel met 1-3. Oevel versloeg thuis Kasterlee met 4-0. KFC Mol verloor op het veld van Oostmalle met 2-1. Linda Olen won het burenduel van VC Herentals met 1-2.

In vierde provinciale E won Dessel Sport B thuis van De Kempen B met 2-1.

In vierde provinciale F won Zammel zuinig met 1-0 van Herenthout. Alberta verloor met 5-0 van Olen United. Sint Dimpna B verloor thuis met 0-3 van Wiekevorst. VV Laakdal verloor met 2-1 van Immer Oost. Netezonen won met 2-0 van Ranst B. Tongerlo verloor op het veld van Houtvenne B met 3-1. Excelsior Vorst won met 1-0 van Heultje.