DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor De Kempen met 5-3 op het veld van Vosselaar. Retie won op het veld van Kontich met 1-3.

In tweede provinciale B speelde St-Dimpna 0-0 gelijk op het veld van Ezaart. Punt-Larum verloor met 3-1 bij St-Job. Balen won met 1-2 op het veld van Merksplas.

In derde provinciale C verloor Beekhoek op het veld van Pulle met 3-0. Oosthoven-Linda Olen eindigde op een 3-3 gelijkspel. KFC Mol versloeg Oevel met 2-1. Kasterlee deelde met 4-0 winst een tik uit aan Oud-Turnhout. Wezel Sport B speelde 0-0 gelijk tegen Oostmalle.

In vierde provinciale E verloor Dessel Sport B met 3-0 van Sint-Jozef. De Kempen B verloor thuis met 2-3 van Oelegem.

In vierde provinciale F verloor St-Dimpna B met 3-0 van Heultje. Alberta verloor thuis met 0-5 van Excelsior Vorst. Zammel won met 3-1 van Rauw. De derby tussen Netezonen en VV Laakdal eindigde op 4-2. Immer Oost speelde 2-2 gelijk tegen Houtvenne B. Tongerlo won met 1-0 van Wiekevorst. Olen United won op het veld van Ranst B met 2-3.