Geel

Slagerij Vandecruys pakt 15 prijzen op vakwedstrijd Eurobeef

Slagerij Vandecruys uit Geel ging maar liefst met vijftien prijzen lopen op de vakwedstrijd voor charcuterieproducten Eurobeef 2023. Hier staat het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staat.

Ze behaalden met hun huisgemaakte producten 4 gouden medailles, 7 zilveren medailles en 4 bronzen medailles. Het goud was voor de ossebil, bacon, braciola, ovengebakken spek. Zilver was er voor de gekookte ham, kalfsworst, grillworst, kippenwit, kippenbrood, gerookt spek en gezouten spek. De gerookte ham, hespenworst, frikadellenkoek en kalfsrol kregen uiteindelijk brons.

Slagerij Vandecruys heeft 4 winkels waaronder in Larum en Ten Aard in Geel, Kasterlee en Achterbos in Mol. De slagerij heeft ook een webshop waar je online alle producten kan bestellen.