Stad huldigt deelnemers aan Wereldspelen Berlijn

De stad Geel huldigde een dertigtal sporters en coaches uit acht verschillende sportdisciplines die deelnamen aan de Wereldspelen in Berlijn. Iedereen nam een medaille in ontvangst.

Van 17 tot en met 25 juni vonden de Wereldspelen plaats in Berlijn. Dit zijn de Olympische Spelen van de Special Olympics die iedere vier jaar georganiseerd worden. Maar liefst dertien coaches en zestien sporters van Geelse sportclubs namen hieraan deel.

“Als inclusieve en barmhartige stad zijn we natuurlijk heel trots dat er zoveel sporters en coaches van Geelse clubs België vertegenwoordigden op de Wereldspelen in Berlijn”, vertelt schepen van sport Nadine Laeremans. “We willen hen dan ook extra in de bloemetjes zetten en op een gepaste manier bedanken voor hun inzet en sportieve prestaties.”