Geel

Stroomstoringen ondergrondse parking Werft

Wie de afgelopen week in de ondergrondse parking Werft reed, merkte waarschijnlijk wel eens op dat de slagbomen openstonden of het licht uit was. Deze problemen zijn een gevolg van een stroomonderbreking een tweetal weken geleden in de omgeving van Elsum. Fluvius loste het probleem snel op, maar sindsdien valt de elektriciteit in de ondergrondse parking Werft regelmatig uit.

Omdat er geen noodverlichting in de ondergrondse parking brandt, kan het er ‘s avonds erg donker zijn. Daarom plaatsten arbeiders van de stad Geel een noodverlichting. Die blijft zowel op -1 als op -2 branden bij een volgende stroomstoring. Ondertussen zoeken Fluvius en het parkeerbedrijf Apcoa verder naar de oorzaak en hoopt de stad dat de problemen snel opgelost kunnen worden.