Geel

Féline zamelt 1.674 euro in met haar succesvolle fotozoektocht voor Planeet Goudgeel

Féline Wouters zamelde maar liefst 1.674 euro in ten voordele van het Dimpnafonds van ziekenhuis Geel. Al voor de vierde keer organiseerde het meisje van 12 een fotozoektocht voor het kinderziekenhuis Planeet Goudgeel.

Ze overhandigde samen met haar papa Kevin en mama Saar trots de cheque met het bedrag aan directeur Jan Flament en verpleegkundige Kelly Vandeperre van de pediatrie van Ziekenhuis Geel. Volgens Féline is het geweldig om te zien dat het aantal deelnemers aan de zoektocht elk jaar stijgt.

Wie mee deed met de wandelzoektocht kreeg zo niet enkel leuke geschenken maar ontdekte de stad ook langs enkele rustige woonwijken in combinatie met verborgen paadjes langs de velden en in het centrum van Geel.

Het idee van de fotozoektocht onstond tijdens de coronacrisis toen de grootvader van Féline was opgenomen in het ziekenhuis. Samen met haar vader werkte ze toen zelf al een zoektocht uit om geld in te zamelen ten voordele van het Dimpnafonds, die projecten van het ziekenhuis financiert om de beleving van patiënten te blijven verbeteren.