Geel

Nieuw zakenhotel op locatie van Dancing ’t Galjoen

De voormalige dancing ’t Galjoen aan de Grote Steenweg in Geel krijgt een nieuwe bestemming. Het gebouw ligt er al een tijd verlaten bij, maar daar komt binnenkort verandering in. Op de site zou een hotel met 83 kamers komen alsook een restaurant.

Een Limburgse ondernemersfamilie heeft plannen om er een groot zakenhotel te bouwen. In Paal bij Beringen baat men al een zakenhotel uit. De locatie is ideaal, omdat het dicht gelegen is bij bedrijven en industriezones. Het hotelcomplex heeft ook nog verschillende vergaderruimtes en kantoorfaciliteiten. Het openbaar onderzoek voor de bouw van de site kan je hier bekijken

Jarenlang was ’t Galjoen een populaire baandancing, waar vooral een ouder publiek van heinde en verre massaal naartoe kwam om hun benen los te gooien.