Geel

OPZ Geel zoekt naar pleeg- en zorggezinnen voor Gezinsverpleging

OPZ Geel is in Geel én de buurgemeenten altijd op zoek naar pleeg- en zorggezinnen die hun hart en hun huis willen openstellen voor een psychisch kwetsbare medemens. Op maandag 23 oktober organiseert het zorgcentrum twee vrijblijvende informatiemomenten voor mensen die willen overwegen om ook pleeg- of zorgouder te worden.

Iedereen is die dag welkom in het OPZ-Forum om 14u of om 19u30. Tijdens de infomomenten vertelt het team Gezinsverpleging over de verschillende vormen van gezinsverpleging en kinderen in zorggezinnen, leggen ze uit hoe OPZ Geel zijn pleeggezinnen en zorggezinnen ondersteunt en wat het engagement voor het gezin precies inhoudt.

Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen en persoonlijk met mensen uit het team of met een pleeggezin te spreken. Deelnemen aan de vergadering houdt geen enkele verplichting in.

Contacteer OPZ Geel via communicatie@opzgeel.be of telefonisch op 014 57 91 98. Geef bij voorkeur vooraf een seintje als u komt. Meer informatie lees je hier over pleeg- en zorggezinnen.