DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won De Kempen met 1-0 van Mariekerke-Branst. Retie ging met 0-5 winnen op het veld van Vosselaar.

In tweede provinciale B won Punt-Larum thuis met 2-1 van Balen. St-Dimpna verloor op het veld van Wortel met 3-0. Ezaart speelde 2-2 gelijk op het veld van Lentezon.

In derde provinciale C verloor Beekhoek op het veld van Zwaneven met 3-0. KFC Mol won met 1-0 van Oosthoven. Oevel verloor met 6-1 op het veld van Oostmalle. Linda Olen verloor met 3-0 op het veld van Flandria. Kasterlee verloor met 4-1 bij VC Herentals. Wezel Sport B won met 4-1 van Noordstar.

In vierde provinciale E verloor Dessel Sport B met 6-2 op het veld van Pulderbos. De Kempen B won dan weer op het veld van Hand in Hand Turnhout met 1-3.

In vierde provinciale F verloor Sint Dimpna B met 4-0 op het veld van Immer Oost. Alberta ging thuis ten onder tegen Bouwel met 1-7. Zammel verloor op eigen veld van Heultje met 1-3. Tongerlo won met 4-2 van Herenthout. Olen United won met 2-1 van Excelsior Vorst. Netezonen speelde 1-1 gelijk tegen Wiekevorst. Houtvenne B won met 5-1 van VV Laakdal. Rauw ging op het veld van Ranst B met 1-3 winnen.