DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor De Kempen met 3-0 op het veld van Bevel. Retie speelde 3-3 gelijk tegen Hoboken.

In tweede provinciale B verloor Sint Dimpna thuis met 1-3 van Merksplas. Punt-Larum verloor met 1-0 op het veld van Weelde. Ezaart won met 3-1 van Vorselaar.

In derde provinciale C won Beekhoek met 6-0 van Wezel Sport B. KFC Mol verloor op het veld van Oud-Turnhout met 4-1. Kasterlee verloor met 1-3 van Flandria. LInda Olen speelde 2-2 gelijk tegen Poppel. Oevel verloor thuis met 3-4 van Putte.

In vierde provinciale E verloor De Kempen B met 3-5 van Grobbendonk. Dessel Sport B verloor thuis met 1-2 van Wechelderzande.

In vierde provinciale F eindigde de Geelse derby tussen Sint-Dimpna B en Alberta op 2-3. Zammel won met 1-3 bij Wiekevorst. Olen United speelde 2-2 gelijk bij Bouwel. Tongerlo verloor met 5-1 de Westelse derby bij Heultje. VV Laakdal won met 4-2 van Ranst B en Excelsior Vorst won de Laakdalse derby met 3-1 tegen Netezonen. Immer Oost verloor op het veld van Herenthout met 3-1.