DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde het Tielense De Kempen 1-1 gelijk tegen Retie.

In tweede provinciale B won Punt-Larum met 4-0 van Herselt. St.-Dimpna verloor met 5-3 op het veld van Vorselaar. Ezaart speelde 2-2 gelijk op het veld van St.-Job.

In derde provinciale C verloor Beekhoek thuis met 3-4 van Linda Olen. Wezel Sport B speelde 3-3 gelijk tegen Kasterlee. KFC Mol won met 3-0 van VC Herentals. Oevel verloor op het veld van Zwaneven met 4-1.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 3-4 op het veld van Meerle. Dessel Sport B verloor op het veld van Vlimmeren met 3-2.

In vierde provinciale F verloor St.-Dimpna B met 2-0 op het veld van Tongerlo. De Geelse derby tussen Alberta en Zammel eindigde op 2-2. Immer Oost won met 4-0 van Wiekevorst. Excelsior Vorst verloor met 2-1 op het veld van Houtvenne B. Netezonen verloor thuis met 1-3 van Bouwel. Olen United verloor met 3-4 van Rauw. VV Laakdal verloor thuis met 1-3 van Herenthout.