DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won het Tielense De Kempen met 0-4 op het veld van Ranst. Retie won thuis met 2-0 van Tisselt.

In tweede provinciale B eindigde de Geelse derby met een 1-2 zege van Punt-Larum bij Sint Dimpna. Ezaart verloor thuis met 1-3 van Wortel.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 2-2 gelijk op het veld van Oevel. Kasterlee won met 3-0 van Poppel. KFC Mol verloor met 2-1 op het veld van Noordstar. Wezel Sport B verloor met 2-1 op het veld van VC Herentals. Linda Olen speelde 0-0 gelijk tegen Pulle.

In vierde provinciale E won Dessel Sport B met 4-0 van Lentezon B. De Kempen B won met 4-2 van Kessel united.

In vierde provinciale F verloor Alberta met 8-0 op het veld van Rauw. Zammel won met 5-2 van Ranst B. Sint Dimpna B speelde 0-0 gelijk tegen Olen united. Excelsior Vorst won de Laakdalse derby met 4-0 van VV Laakdal. Netezonen verloren op het veld van Herenthout met 2-0. Heultje speelde 2-2 gelijk tegen Immer Oost. Bouwel speelde 3-3 gelijk tegen Tongerlo.