Geel

Vandalen aan het werk in speeltuin De Waaiburg

In de nacht van woensdag op donderdag pleegden enkele personen vandalisme in speeltuin De Waaiburg in het Geelse centrum. Over de hele speeltuin lag glas en afval. Om de veiligheid te garanderen, sloot stad Geel de speeltuin af om alles op te ruimen.

De politie onderzoekt de zaak en probeert mogelijke verdachten op het spoor te komen. Er werden brandblusapparaten gestolen uit de ondergrondse parking Ecodroom en leeggespoten in het park. In de zandbak en de peuterspeeltuin liggen gebroken glazen flesjes. Een vuilbak en drinkfonteintje werden uitgebroken en op het gras achtergelaten.

De politie onderzoekt of er beelden van de daders zijn en stelt alles in het werk om de daders te vatten. Heb je iets gezien dat hierbij kan helpen, contacteer dan de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout op 014 56 47 00 of via pz.glm.opsporingen@police.belgium.eu.