Kasterlee

Delhaize Kasterlee heeft nieuwe uitbaters

Op donderdag 23 november verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Kasterlee hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt (bijna 1.700 m²) is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 42 medewerkers en de klanten van Delhaize in Kasterlee.

Julie De Pelsmaeker en Brent D’Haese staan vanaf dan officieel aan het roer van Delhaize Kasterlee. “Ondernemerschap zit in onze genen”, vertelt Julie. “We zijn jong, enthousiast én gepassioneerd door verse voeding. Alles wat nodig is om van dit avontuur een succes te maken!”. “Een ander belangrijk element is natuurlijk het team”, vult Brent aan. “We zien hen echt als het goud van de winkel. Zonder hun talenten en ervaring zou de winkel maar de helft zoveel waard zijn. Toen we onszelf voorstelden hadden we meteen een goed gevoel en het ziet ernaar uit dat de medewerkers zelf – net als wij trouwens – ook echt zin hebben in dit nieuwe hoofdstuk”.
Het team van Delhaize Kasterlee is er dus ook klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Julie en Brent en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Liesbeth Verwimp, adjunct, van Delhaize Kasterlee. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

In de Delhaize van Kasterlee staat de klant en zijn beleving centraal, de focus ligt er op een uitgebreid aanbod en gemak. Klanten die, almaar meer, tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading.

Uitbaters Julie en Brent zijn vast beraden om in de toekomst nog meer te focussen op vers in alle departementen. Ze zullen dan ook enkele veranderingen doorvoeren om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Zo komt de charcuterietoog opnieuw in eigen beheer met een eigen assortiment. Daarnaast zullen de pistolets en stokbroden in de winkel zelf rijzen en worden ze daarna ter plaatse afgebakken. De afdeling groenten en fruit wordt uitgebreid met de meest kwaliteitsvolle producten en een eigen sinaasappelpers. In de beenhouwerij wordt vrouwelijk rundsvlees geïntroduceerd en ook lokale verankering zal meer aanwezig zijn. Daarnaast blijven de de typische bier- en cadeaumanden beschikbaar.

Delhaize Kasterlee bevindt zich in de Binnenpad 5, 2460 Kasterlee. De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u, vrijdag: 8u – 21u, zaterdag: 8u – 20u en zondag is de winkel gesloten.