Mol

Mollenaar krijgt voorwaardelijk voor belaging van echtgenote en minnares

Een twintiger uit Mol werd veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van twee jaar. De man moet van de rechter werken aan zijn zelfbeheersing en aan zijn psychisch welzijn. Als hij de voorwaarden niet naleeft, riskeert de man alsnog twaalf maanden cel. Ook werd hij voor vijf jaar ontzet uit zijn rechten.

De man belaagde zijn vrouw en zijn voormalige minnares. Hij installeerde zelfs een geluidsopname van een vrijpartij met zijn minnares op de laptop van zijn partner. De plooien tussen de man en zijn partner zijn weer helemaal gladgestreken, maar eind vorig jaar zat het er echt tegen tussen hem en zijn vrouw. Zij ontdekte dat haar echtgenoot een relatie had met een andere vrouw. Toen ook de verhouding met de andere vrouw spaak liep, resulteerde dat in een wekenlange belaging door de man van zowel zijn vrouw als zijn minnares.

De verdediging hamerde erop dat de situatie binnen het gezin weer genormaliseerd is en er ook geen contact is met de ex-minnares.