DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde het Tielense De Kempen 1-1 gelijk op het veld van Kontich. Retie won thuis van ’s Gravenwezel-Schilde met 4-0.

In tweede provinciale B speelde Sint Dimpna thuis 1-1 gelijk tegen Zoersel. Punt-Larum won met 0-2 op het veld van Lentezon. Ezaart verloor thuis van Broechem met 1-4. Punt-Larum leidt het klassement in tweede provinciale B met 24 punten.

In derde provinciale C verloor Beekhoek het burenduel in en tegen Kasterlee met 3-0. KFC Mol verloor van KSK Herentals met 3-2. Wezel Sport B won met 1-4 van Flandria. Linda Olen verloor met 2-3 van Oevel.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 5-0 van Lentezon B en Dessel Sport B won op het veld van Zwarte Leeuw B met 0-2.

In vierde provinciale F verloor Zammel thuis met 0-1 van Olen United. Alberta verloor met 2-0 bij Wiekevorst. Sint-Dimpna B verloor thuis met 0-2 van Netezonen. Tongerlo won met 5-1 van Ranst B. VV Laakdal verloor bij Heultje met 3-1 en Excelsior Vorst haalde het met 1-2 van Herenthout. Rauw won met 3-1 van Immer Oost.