DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal ging Retie met 2-4 winnen bij Antonia. De Kempen speelde 2-2 gelijk tegen Loenhout.

In tweede provinciale B speelde Punt-Larum 1-1 gelijk tegen Ezaart. Sint-Dimpna verloor op het veld van Lille B met 3-1.

In derde provinciale C won Beekhoek met 4-1 van Noordstar. KFC Mol won thuis met 3-2 van Linda Olen. Wezel Sport B won met 3-1 van KSK Herentals. Oevel won met 2-1 van Oosthoven. Kasterlee ging op het veld van Oostmalle winnen met 2-4.

In vierde provinciale E speelde De Kempen B 2-2 gelijk bij Pulderbos. Dessel Sport B won met 4-0 van Dosko.

In vierde provinciale F verloor Alberta thuis met 0-3 van Herenthout. Zammel won bij Netezonen met 0-5. Sint Dimpna B verloor met 2-1 op het veld van Houtvenne B. Immer Oost verloor met 0-2 van Tongerlo. Excelsior Vorst speelde 2-2 gelijk tegen Bouwel. VV Laakdal verloor met 0-3 van Rauw. Olen United verloor thuis met 0-1 van Heultje.