DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor Retie thuis met 1-2 van Mariekerke-Branst. Ook de De Kempen verloor zijn wedstrijd met 2-1 bij Heikant.

In tweede provinciale B won Sint Dimpna met 3-2 van Sint Job. Punt-Larum speelde 1-1 gelijk bij Olmen. Ezaart verloor thuis van Zoersel met 0-2.

In derde provinciale C verloor Beekhoek op het veld van KSK Herentals met 4-1. Wezel B sport won met 0-3 bij Oud Turnhout. Kasterlee verloor thuis met 2-4 van Pulle. KFC Mol ging met 5-2 onderuit bij Flandria. Oevel verloor met 1-0 van Noordstar. Linda Olen verloor thuis met 1-2 van Oostmalle.

In vierde provinciale E won de Kempen B met 2-0 van Wechelderzande en Dessel Sport B speelde 2-2 gelijk bij Halle.

In vierde provinciale F verloor Alberta met 4-0 op het veld van Tongerlo. Sint Dimpna B won met 1-0 van Ranst B. Zammel verloor thuis met 0-2 van Houtvenne. Wiekevorst won het doelpuntenfestival van VV Laakdal met 6-5. Excelsior Vorst speelde 0-0 gelijk op het veld van Rauw. Immer Oost verloor met 2-0 bij Bouwel. De wedstrijden tussen Heultje-Netezonen en Herenthout-Olen United werden niet gespeeld.