DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won het Tielense De Kempen met 6-0 van Ternesse. White Star-Retie werd uitgesteld.

In tweede provinciale B won Sint Dimpna met 1-4 op het veld van Balen. Punt-Larum speelde thuis 3-3 gelijk tegen Vorselaar. Ezaart won op het veld van Lille B met 1-2.

In derde provinciale C won Beekhoek met 1-0 van Oosthoven. Wezel Sport B speelde 2-2 gelijk tegen Linda Olen. KFC Mol won met 4-0 van Pulle. Kasterlee won met 2-4 op het veld van Zwaneven. Oevel won thuis met 1-0 van Oud Turnhout.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 1-2 bij Vlimmeren. Dessel Sport B verloor thuis met 1-3 van Oelegem.

In vierde provinciale F verloor Zammel bij Immer Oost met 3-2. Alberta verloor thuis met 1-4 van Netezonen. Sint Dimpna B speelde 1-1 gelijk bij Excelsior Vorst. Olen United won met 4-1 van Tongerlo. Wiekevorst speelde 1-1 gelijk tegen Rauw en VV Laakdal verloor thuis met 0-4 van Bouwel.