Geel

Santa City Run loopt doorheen Geelse gebouwen

Op zondag 17 december wordt de traditie hernomen van de Santa City Run in het Geelse stadscentrum. Dit jaar loopt iedereen door Geelse gebouwen heen en de Santa City Run is geen loopwedstrijd, iedereen hoeft niet gans het parcours te lopen, maar moet wel voor 20u00 weer op de Markt zijn.

Het gaat een feeëriek loopparcours zijn van ongeveer 6 km met start en aankomst op de Markt. Iedereen loopt door het zwembad, sporthal De Doelen, het Gasthuismuseum, de Bib, het Stadhuis en de Sint Amandskerk. In de sporthal brengt een dj iedereen muzikaal in de sfeer en in de Sint Amandskerk hoort iedereen live orgelmuziek.

Een ticket voor het loopfestijn kost 6 euro en iedereen krijgt een drankje onderweg aangeboden en bij aankomst op de Markt krijgt iedereen een bon voor een drankje in de spiegeltent op de Markt. De eerste 150 ticketkopers krijgen een kerstmuts. Er wordt per deelnemer 3 euro geschonken aan een Geels goed doel. Het Sara Center. Dat is een fitnesscentrum voor wie, door een fysieke beperking, niet naar een gewoon fitnesscentrum kan.

De Santa City Run start om 18u00 en tickets kun je hier verkrijgen.