Laakdal

Supermarkt Okay diende definitieve plannen in voor bouw buurtwinkel Vorst-Centrum

Schepen Frank Sels en burgemeester Tine Gielis op het terrein waar Okay supermarkt wordt gebouwd

Supermarktketen Okay diende de definitieve plannen binnen voor de bouw van een buurtwinkel ter hoogte van de rotonde aan de Nieuwe Baan in Vorst-Centrum. Samen met de gemeente Laakdal organiseerde Okay onlangs een infovergadering voor de toekomstige buren.

Naast informatie over het type winkel kregen de buurtbewoners ook uitleg over de grootte, de openingsuren, de inplanting, het gemengd gebruik van de parking, de voorziening van de laadpalen, het doortrekken van de trage weg naar Ter Galen, de waterhuishouding, de aanplanting, de perceelafscheidingen en nog veel meer. Voor de inwoners van Vorst-Centrum is het alvast geweldig nieuws. Er is immers al jaren een grote vraag naar een buurtwinkel.

De buurtsupermarkt heeft een oppervlakte van 550m² en gaat een 45-tal parkeerplaatsen hebben om alle bezoekers en personeel op het eigen terrein te laten parkeren.