GeelLaakdalMeerhout

Voorwerpen afkomstig van diefstallen teruggevonden bij huiszoeking

Begin oktober deden agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout huiszoekingen naar aanleiding van een lopend onderzoek. Hierbij werden goederen aangetroffen die mogelijks afkomstig zijn van diefstallen die gepleegd zijn tussen juli en begin oktober in de regio Meerhout.

Het gaat onder meer om onderdelen van fietsen, fietskar en een werkkoffer. De lokale politie zoekt naar de rechtmatige eigenaars hiervan. Foto’s kan je hier bekijken. Als je één of meerdere van deze voorwerpen herkent als het jouwe, kan je op de foto klikken en een formulier invullen. De dossierbeheerder neemt dan met jou contact op.

Voor verdere vragen of inlichtingen kan je terecht op pz.glm.recherche@police.belgium.eu of op het nummer 014 56 47 46.