Geel

Vrijdag is Retieseweg terug volledig open voor het verkeer

Vanaf vrijdag is de Retieseweg in Geel volledig vrij voor alle verkeer. Woensdagochtend haalde de aannemer al een eerste deel van de signalisatie weg zodat de straat stelselmatig opengesteld wordt. Vanaf vrijdag om 16u00 rijden de bussen van vervoersmaatschappij De Lijn weer door de straat. In de loop van december volgen nog enkele werken waarbij de aannemer steeds mobiele signalisatie zal plaatsen. De straat blijft tijdens deze werken wel steeds bereikbaar.

Na twee jaar zijn de nutswerken aan de Retieseweg en de aanleg van een breder fietspad vanaf het spoor tot aan het kruispunt met de Castelsebaan afgelopen. Er werd een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd en Pidpa vernieuwde de waterleiding. De baangrachten blijven behouden.