Laakdal

Gemeente organiseert vervoer van en naar Lokaal Dienstencentrum De Vriendschap

De dienst Buurtgerichte zorg van OCMW Laakdal zorgt vanaf volgende week maandag voor vervoer van en naar het Lokaal Dienstencentrum De Vriendschap in Veerle. Alle inwoners van Laakdal die zelf geen vervoer hebben, kunnen er gebruik van maken.

In Lokaal Dienstencentrum de Vriendschap kan je naast gezellige babbels, een drankje en een warme middagmaaltijd ook terecht voor tal van activiteiten. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hieraan kunnen deelnemen, organiseert de dienst Buurtgerichte zorg van het OCMW van Laakdal vervoer van en naar het dienstencentrum, en dit tegen een democratische prijs van 3 euro voor heen en terug. Vrijwilligers halen hen op en zetten hen terug thuis af.

Alle informatie over het vervoer naar het LDC kan je terugvinden op de website van Laakdal of via de dienst Buurtgerichte zorg op het telefoonnummer 013/67.01.10. Ook mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden, kunnen zich daar aanmelden.