Mol

Gemeentelijke basisscholen zoeken middagtoezichters

Verschillende Molse basisscholen zijn op zoek naar vrijwilligers die tijdens de middag toezicht willen houden in de refter en op de speelplaats. In enkele scholen, zoals gemeentelijke basisschool Klim-Op in Ginderbuiten en Saigo Sterrenbos, wordt gezocht naar vrijwilligers voor vaste dagen, op andere scholen gaat het om reservevrijwilligers.

In drie gemeentelijke basisscholen, Alles Kids in Gompel, De Zandloper in Rauw en Mozawiek in Ezaart, worden vooral reserve toezichthouders gezocht. Op de gemeentelijke basisschool Klim-Op in Ginderbuiten wordt een middagtoezichter gezocht voor dinsdag en vrijdag. Ook kunnen er altijd nog reservevrijwilligers bij. Saigo Sterrenbos, een basisschool voor buitengewoon onderwijs, is op zoek naar twee vrijwilligers die elk twee middagen per week toezicht willen houden. Ook hier wordt nog een reservepool aangelegd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden aan de scholen. Er wordt een vrijwilligerscontract en -vergoeding voorzien.