Geel

Indrukwekkende kerststallententoonstelling Theo Van Nueten in Gasthuishoeve

Gelenaar Theo Van Nueten stelt tijdens deze kerstperiode opnieuw zijn prachtige collectie kerststalletjes tentoon. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes.

Inspiratie vindt hij bij de typische Kempische boerderijen van weleer die zo waarheidsgetrouw mogelijk door hem worden nagebouwd. Daarnaast zijn er ook wassen kerstbeelden van Paul Willems, handgemaakte schalen van Annemie Leemans en houten lantaarntjes van de hand van Tom Gubbels te bewonderen.

De kerststallen kun je gratis gaan bewonderen van 16 tot en met 26 december in de Gasthuishoeve aan de Gasthuisstraat nr. 1 in Geel. De tentoonstelling is elke dag open van 13 tot 19 uur. Op zondag 24 en maandag 25 december is de tentoonstelling open van 10u00 tot 17u00.