GeelMol

Kerstgravelroute Mol sluit aan op Geel

Mol stippelde speciaal voor de kerstvakantie een tijdelijke, gratis gravelroute uit. De vlakke route van 49 kilometer loopt langs onverharde paden en gravelstroken. Meer dan 60 procent is onverhard. Onderweg geniet je van bossen, grote weides en uiteraard heel veel water. Bovendien kan je op 2 punten aansluiten op een gravelroute van 55 kilometer door Geel. De totale lus bedraagt 98 kilometer.

De route start aan sporthal Den Uyt. In Bel kan je ter hoogte van de Volmolenbaan inpikken op de route door Geel. Je breidt hiermee je graveltocht uit met 55 extra kilometers. Onderweg vind je speciale splitsingsborden om de verschillende routes aan te duiden. De route wordt bewegwijzerd van 23 december 2023 tot en met 2 januari met speciale pijlen. Daarna blijft de route wel zichtbaar op Strava en RouteYou.