Geel

Kunst zoekt Geelse onderneming

Kunstacademie Geel is op zoek naar lokale bedrijven die geïnteresseerd zijn in een kunstwerk. De enige voorwaarde is dat de leerlingen het kunstwerk op de bedrijfssite kunnen maken. Alleen de materiaalkosten moeten vergoed worden.

© Stad Geel

De leerlingen projectatelier staan te popelen om hun creatieve brein en handen aan het werk te zetten, ten dienste van een Geels kunstminnend bedrijf. In het multidisciplinaire projectatelier wordt geëxperimenteerd met verschillende technieken. Leerlingen krijgen er de kans om hun persoonlijke artistieke ideeën onder deskundige begeleiding te ontwikkelen en uit te voeren. Vorig jaar creëerden de leerlingen projectatelier met succes een kunstwerk voor de Thomas More hogeschool.

Voor meer informatie per mail kan je terecht bij Sue Schiepers, directeur van de academie via sue.schiepers@geel.be