Geel

MPI Oosterlo is het goede doel voor Geel FM wintert! live op de Markt

In december zendt Geel FM uit vanop Geel Wintert. Aangezien ze maar een kleine ruimte nodig hebben om radio te maken, kiezen ze er ieder jaar voor om samen te werken met een sociaal initiatief. Dit jaar kozen ze voor MPI Oosterlo.

Een aantal jaar geleden maakten we in het kader van De Warmste Week samen radio met Geel FM onder de titel MPI FM. Het was een superfijne samenwerking waarbij enkele van onze bewoners voor even radio-DJ werden. We zijn ontzettend blij dat Geel FM ons dit jaar uitnodigt in hun kerstchalet. Het belooft weer een enorm fijne en gezellige tijd te worden, licht Dana Keustermans, Communicatieverantwoordelijke MPI Oosterlo toe.

In de chalet kan je niet alleen jenever, chocomelk of snoep kopen, maar je kan ook verzoeknummers aanvragen. De verzoeknummers kunnen zowel ter plaatse als via de website van Geel FM aangevraagd worden.

Geel wintert vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december en van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december op de Markt in Geel. Vrijdag van 17u tot 24u, zaterdag van 14u tot 24u, zondag van 14u tot 22u.