DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor Retie met 5-1 op het veld van Heikant. De Kempen ging dan weer met 0-4 winnen van RVC Hoboken.

In tweede provinciale B won Sint Dimpna thuis met 2-1 van Weelde. Punt-Larum ging op het veld van Lille B winnen met 0-1. Ezaart verloor thuis van Arendonk Sport met 1-2.

In derde provinciale C verloor Beekhoek met 1-0 van VC Herentals. KFC Mol verloor de derby tegen Wezel Sport B met 1-3. Kasterlee ging thuis zwaar onderuit tegen KSK Herentals met 0-7. Oevel won op het veld van Flandria met 3-5. Linda Olen verloor thuis met 1-2 van Noordstar.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 5-1 van Westmalle. Dessel sport B verloor met 3-2 op het veld van Grobbendonk.

In vierde provinciale F werd de wedstrijd tussen Alberta en Ranst B uitgesteld. Zammel won makkelijk het burenduel met 4-1 van VV Laakdal. Sint Dimpna B speelde 0-0 gelijk tegen Bouwel. Excelsior Vorst ging naar huis met een 2-1 nederlaag van Tongerlo. Netezonen verloren thuis met 1-4 van Immer Oost. Olen United ging met 2-3 winnen bij Houtvenne B