Geel

Arlette Dilliën volgt Berten Kempen op in Geelse gemeenteraad

Vlnr : Arlette Dilliën en Berten Kempen

Begin deze maand startte Open Vld Geel met het nieuw Geels Politiek Project “DURF”. Tijdens de gemeenteraad op 5 februari verandert niet alleen de fractienaam officieel, maar legt ook Arlette Dilliën de eed af als nieuw raadslid, waarmee ze Berten Kempen opvolgt. Hij moest, door een keuze in zijn professionele carrière, afscheid nemen van de Geelse politiek.

Met het nieuwe raadslid komt een bekend gezicht voor de Geelse liberalen in de gemeenteraad. Arlette heeft een indrukwekkende staat van dienst als voorzitter van Vief vzw, de vroegere liberale gepensioneerden, waar ze socio-culturele activiteiten organiseert voor alle Geelse senioren. Die sociale betrokkenheid wil ze ook uitdragen in de gemeenteraad. De fractie van de Geelse liberalen zetelt vanaf de volgende gemeenteraad onder de naam DURF.