Geel

Heel veel plezier aan de Antwerpseweg met The House of Fun

De bekende trampolinehal SuperJump op de Antwerpseweg in Geel heropende vrijdag als onderdeel van The House of Fun. Onder 1 dak kan je voortaan ook karaoke zingen, een grote lunapark ontdekken en een heuse sportbar met een 20-tal tv-schermen waar iedereen allerlei sportwedstrijden kan volgen . Later komt er nog een bowlingbaan bij.

Dit totaalverhaal van meer dan vierduizend vierkante meter is een uniek verhaal in de Kempen en ruime omstreken, voor iedereen van 7 tot 77 jaar. The House of fun is een 100% Kempense onderneming.

Ook het streetfoodconcept Babù krijgt een plaats in het geheel. Een concept van sterrenchef Gert De Mangeleer van restaurant Hertog Jan. Naast de bestaande attracties is het de bedoeling om een complete belevingskalender te brengen met seizoensgebonden events, parties, bedrijfsconcepten, eigen evenementen maar ook events van externen.

De mogelijkheden zijn haast onuitputtelijk. Dat zowel met regionale als bekende DJs achter onze draaitafels maar ook een stevige portie live muziek, comedy en verrassende eigen concepten.