Mol

Openbaar onderzoek zodat iedereen kan genieten van de Vijftien Kapellekens

Vanaf dinsdag 16 januari tot en met woensdag 14 februari loopt een openbaar onderzoek naar de aanleg van halfverharde wandel- en fietspaden voor de Vijftien Kapellekens in het Molse gehucht Achterbos. Deze paden maken het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk om de Vijftien Kapellekens comfortabel te bezoeken.

De werken passen in het plan om deze historisch waardevolle site in Achterbos op te waarderen. In de toekomst staat ook nog de restauratie van de kapelletjes zelf én de inrichting van een educatieve gezinswandeling op de planning.

In deze periode kan iedereen het volledige dossier online raadplegen via omgevingsloket.be of iedereen kan de documenten en plannen op afspraak inkijken op de dienst ruimtelijke ordening in het gemeentehuis ’t Getouw in Mol.