DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor Retie op het veld van RVC Hoboken met 2-1.

In tweede provinciale B verloor Sint Dimpna met 1-0 op het veld van Merksplas. Punt-Larum verloor thuis met 1-2 van Weelde. Ezaart speelde 1-1 gelijk bij Wortel. Ondanks het verlies van Punt Larum staan ze met 1 match minder gespeeld aan de leiding van het klassement.

In derde provinciale C won Beekhoek thuis met 3-1 van Pulle. Wezel Sport B won met 6-1 van VC Herentals. Oevel won met 3-0 van Linda Olen.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 0-2 bij Kessel United.

In vierde provinciale F won Zammel met 0-4 op het veld van Ranst B. Alberta versloeg Sint Dimpna B met 5-1. VV Laakdal verloor thuis het burenduel van Netezonen uit Eindhout met 2-4. Olen United verloor thuis van Bouwel met 1-2. Excelsior Vorst speelde 2-2 gelijk tegen Herenthout. Tongerlo won met 0-1 bij Wiekevorst. Immer Oost won met 1-0 van Heultje