DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won De Kempen uit Tielen thuis met 2-0 van Ranst. Retie verloor thuis met 2-4 van Kontich.

In tweede provinciale B eindigde de Geelse derby tussen Punt Larum en Sint Dimpna op een 1-1 gelijkspel. Zoersel won met 2-1 van Ezaart. Olmen won met 4-0 van Lille B.

In derde provinciale C won Beekhoek met 1-0 van KSK Herentals. Linda Olen verloor met 2-1 van Zwaneven. Pulle won met 4-1 van Kasterlee. Oevel verloor thuis van Poppel met 1-4. Oosthoven won met 2-1 van KFC Mol. Wezel Sport B verloor thuis met 1-2 van Flandria.

In vierde provinciale E verloor De Kempen B met 2-0 op het veld van Wechelderzande. Dessel Sport B won met 5-2 van Kessel United.

In vierde provinciale F verllor Zammel op het veld van Rauw met 4-2. Alberta ging zwaar onderuit bij Bouwel met 9-1. Olen United speelde 3-3 gelijk tegen Sint Dimpna B. Excelsior Vorst won met 2-0 van Immer Oost. VV Laakdal verloor thuis met 0-3 van Wiekevorst. Tongerlo ging met 3-7 winnen bij Ranst B. Netezonen uit Eindhout won met 1-0 van Heultje.