Laakdal

Tine Gielis op plaats 3 van de federale lijst cd&v voor verkiezingen 9 juni

Tine Gielis uiterst rechts samen met minister van Binnenlandse zaken Annelies Verlinden tijdens nieuwjaarsreceptie

Zondagochtend verzamelden de troepen van cd&v Laakdal voor hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Met de komst van minister Annelies Verlinden verwelkomde de afdeling een politica die aan politiek doet zoals ook de Laakdalse cd&v-ploeg dat wil, namelijk een politica die bruggen wil bouwen en ook de moed heeft om uit te leggen waarom bepaalde zaken wel of niet beslist werden.

Minister Verlinden sloot haar boodschap af met opvallend nieuws. Laakdals burgemeester, Tine Gielis, zal de top 3 van de federale lijst vervolledigen. Tine zal de eerste vrouw achter Annelies Verlinden zijn op deze lijst. “De keuze voor Tine is niet toevallig. Tine staat garant voor degelijk bestuur en is lokaal stevig verankerd.”

“Meer dan ooit stel ik vast dat bepaalde uitdagingen bovenlokaal worden aangepakt. Een goede samenwerking tussen het lokale en bovenlokale niveau zijn cruciaal. Daar wil ik op inzetten”, aldus burgemeester Tine Gielis.
De tweede plaats op de federale lijst wordt ingevuld door Koen Van den Heuvel.