GeelLaakdalWesterlo

Twee verdachten van inbraken gearresteerd bij controle geseind voertuig

Op zondag 24 december werd een geseind voertuig met Duitse kentekenplaat gecontroleerd door agenten van de politiezone Zuiderkempen. Twee inzittenden werden gearresteerd op verdenking van diefstallen in Beringen, Geel, Laakdal en Westerlo. Beide vrouwelijke verdachten werden ondervraagd en voorgeleid bij de onderzoekrechter die hen vervolgens aanhield.

De verdachten komen in aanmerking voor een vijftal feiten van woninginbraken eerder deze maand in Laakdal en Geel. De link naar deze feiten kwam tot stand na doorgedreven onderzoek op ANPR-beelden en beelden van bewakingscamera’s door het rechercheteam van politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Het onderzoek wordt verdergezet door de Federale Gerechtelijke Politie.