MeerhoutMol

Wilms NV ondertekent langetermijnakkoord met Molse scholengroep

Wilms NV uit Meerhout sponsort een volledig elektrisch aangedreven schoolbusje voor de leerlingen van de Molse scholengroep KSOM. Ook gaat het bedrijf stages en bedrijfsbezoeken organiseren om zo de onderwijseindtermen helpen te verwezenlijken. Het akkoord tussen KSOM en het Meerhoutse familiebedrijf loopt tot 2032.

“Sinds kort sponsoren we een Opel Vivaro Electric Combi voor de KSOM-scholengroep. Op het schoolbusje prijkt ons logo, alsook een foto van Maarten, één van onze schaduwmeesters”, vertelt Erik Wilms, CEO van de Kempense onderneming.

Hij voegt eraan toe: “In ruil voor visibiliteit willen we het leerlingenvervoer kwaliteitsvol en betaalbaar maken. Daarnaast zullen we in overleg met de scholengroep ook bedrijfsstages en -bezoeken organiseren. Onze onderneming is met zijn 200 medewerkers een belangrijke werkgever in de regio en wij willen jongeren graag laten kennismaken met wat we allemaal doen en onze bedrijfscultuur. Ook in toekomst willen wij namelijk arbeidskansen blijven creëren voor jonge mensen uit de streek.”