Geel

Cannabisgeur in wagen draaien twee dealers de das om

Twee personen werden gearresteerd tijdens een verkeerscontrole afgelopen vrijdag 26 januari. Bij de controle van een voertuig konden agenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout een duidelijke cannabisgeur waarnemen.

De bestuurder en zijn minderjarige passagier bleken in het bezit te zijn van dealershoeveelheden drugs en een som geld. Na verder onderzoek werd een bijkomende huiszoeking uitgevoerd en vonden speurders een aanzienlijke som geld, luxegoederen en drugs.

De meerderjarige verdachte verscheen voor de onderzoeksrechter en werd aangehouden. De minderjarige verdachte werd in opdracht van de jeugdrechter in een gesloten instelling geplaatst. Het onderzoek wordt verdergezet door de recherche van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.