Geel

Delhaize Geel heeft nieuwe uitbaters

De Delhaize aan de Antwerpseweg heeft vanaf nu nieuwe eigenaars. De nieuwe uitbaters zijn Gelenaars Julie De Pelsmaecker en Brent D’Haese. De Delhaize in Geel was 1 van de 128 winkels die door de supermarktketen zelf werd uitgebaat. Vorig jaar kondigde Delhaize aan dat ze de eigen winkels wilde overdragen aan franchisenemers. Ze baten ook al de Delhaize supermarkt in Kasterlee uit.

© Delhaize Geel

De nieuwe uitbaters verwennen de klanten op de heropeningsdag met een ‘extra gezonde attentie’. De Collect-service blijft behouden en de openingsuren blijven ook van maandag tot en met zaterdag van 8u tot 20u. Maar vanaf pasen gaat de Delhaize in Geel ook op zon- en feestdagen open van 8u tot 13u. Vanaf pasen gaat de supermarkt wel pas vanaf 13u open op maandag. Op de andere dagen blijven de openingsuren ongewijzigd.