BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor het Tielense De Kempen met 0-2 van RVC Hoboken. Retie speelde 1-1 gelijk tegen Loenhout.

In tweede provinciale B won Punt-Larum thuis met 4-0 van Lille B. Sint Dimpna verloor op het veld van Weelde met 3-2. Balen speelde 0-0 gelijk tegen Merksplas. Olmen won thuis van Vorselaar met 2-0. Ezaart speelde 0-0 gelijk op het veld van Herselt.

In derde provinciale C won Beekhoek met 2-1 van VC Herentals. Wezel Sport B won met 3-0 van Pulle. Linda Olen verloor thuis nipt van Flandria met 3-4. Oevel won met 3-0 van KFC Mol en Kasterlee verloor met 4-2 op het veld van Noordstar.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 0-4 bij Halle. Dessel Sport B won thuis met 6-2 van Sint-Jozef.

In vierde provinciale F verloor Sint Dimpna B met 6-3 op het veld van Bouwel. Zammel won makkelijk met 0-6 op het veld van VV Laakdal. Alberta ging 1-1 spelen bij Excelsior Vorst. Rauw speelde 1-1 gelijk tegen Heultje. Tongerlo verloor met 3-2 op het veld van Herenthout. Netezonen won makkelijk bij Ranst B met 0-4. Olen united speelde 2-2 gelijk tegen Houtvenne B.