BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won De Kempen met 0-2 bij Zandhoven. Retie versloeg met 1-3 ’s Gravenwezel-Schilde.

In tweede provinciale B speelde Sint Dimpna 1-1 gelijk tegen Olmen. Punt Larum versloeg Zoersel met 1-2. Ezaart won thuis met 3-0 van Balen.

In derde provinciale B verloor Beekhoek op het veld van Flandria met 3-1. Leider Wezel Sport B won met 2-4 de topper bij Zwaneven. Kasterlee won met 1-0 van Oevel. LInda Olen won op het veld van Oud Turnhout met 0-2. KFC Mol verloor thuis met 0-1 van KSK Herentals.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 5-3 van Dessel Sport B.

In vierde provinciale F speelde Zammel 2-2 gelijk tegen Bouwel. Alberta verloor thuis met 0-2 van Wiekevorst. Sint Dimpna B verloor met 0-2 van Herenthout. Heultje deelde een ferme tik uit aan Excelsior Vorst met 8-0. Netezonen verloor op eigen veld met 1-3 van Olen United. Immer Oost verloor thuis met 0-3 van Rauw. Tongerlo won met 2-0 van VV Laakdal.