Mol

Kruispunt Bruggeske – De Rooy terug open vanaf vrijdag

Op vrijdag 22 maart vanaf 16u00 gaat het kruispunt Bruggeske – Sint-Apollonialaan – De Rooy in Mol opnieuw open voor alle verkeer. Hierdoor wordt de verbinding Bruggeske – De Rooy opnieuw volledig bruikbaar. Het kruispunt was sinds donderdag 22 februari een maand afgesloten voor de laatste fase van de heraanleg. Het deel Sint-Apollonialaan tussen het Bruggeske en Achterbos gaat vermoedelijk een week later open, afhankelijk van de weersomstandigheden en de vooruitgang van de werken.

De werken in de Sint-Apollonialaan maken deel uit van een groot rioleringsproject. Er wordt op dit moment gewerkt op het stuk tussen Bruggeske en Kruisberg. In een volgende fase verschuiven de werken naar de Postelarenweg tussen de Sint-Apollonialaan en de Tortelstraat. Het kruispunt Sint-Apollonialaan – Postelarenweg blijft tijdens de werken deels open, om de verbinding tussen de Sint-Theresiastraat en Nijverheidsstraat/Keirlandse Zillen open te houden.