BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won het Tielense De Kempen met 3-0 van Kontich. Retie speelde 1-1 gelijk tegen Zandhoven.

In tweede provinciale B won Sint Dimpna op het veld Arendonk Sport met 1-2. Punt-Larum versloeg met 4-0 thuis Lentezon. Ezaart verloor met 4-1 op het veld van Broechem. Olmen speelde 1-1 gelijk tegen Weelde en Balen verloor met 2-4 van Vorselaar.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 1-1 gelijk tegen de buren van Kasterlee. Wezel Sport B won de derby tegen KFC Mol met 4-0. Linda Olen versloeg Oosthoven thuis met 3-0. Oevel verloor met 1-3 van Flandria.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 2-4 van Lentezon B. Dessel Sport B speelde thuis 2-2 gelijk tegen Grobbendonk.

In vierde provinciale F verloor Sint Dimpna B met 2-1 op het veld van Wiekevorst. Alberta won met het kleinste verschil 0-1 van Ranst B. Zammel speelde 3-3 gelijk bij Olen United. Immer Oost verloor op het veld van Houtvenne B met 3-0. Rauw won met 4-3 van Netezonen. Excelsior Vorst won met 3-2 van Tongerlo. VV Laakdal verloor thuis met 0-6 van Heultje.