BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde De Kempen 1-1 gelijk op het veld van Tisselt. Ook Retie speelde 2-2 gelijk op het veld van Ranst.

In tweede provinciale B verloor Sint Dimpna thuis met 2-4 van Herselt. Punt-Larum ging met 0-3 winnen bij Merksplas. Olmen verloor op het veld van Zoersel met 2-1. Balen verloor thuis met 1-4 van Arendonk Sport. Ezaart won met 5-1 van Lille B.

In derde provinciale C won Beekhoek met 0-2 bij Oosthoven. Wezel Sport B speelde 1-1 gelijk bij Poppel. Kasterlee speelde thuis 3-3 gelijk tegen Zwaneven. KFC Mol verloor met 1-3 van Oostmalle. Oevel won met 3-1 van KSK Herentals. Linda Olen ging met 1-2 winnen bij Pulle.

In vierde provinciale E speelde De Kempen B 0-0 gelijk tegen Vlimmeren. Dessel Sport B won met 3-1 van Westmalle.

In vierde provinciale F speelde Sint Dimpna B 1-1 gelijk tegen Rauw. Alberta verloor thuis met 1-3 van Olen United. Zammel verloor ook thuis met 2-4 van Tongerlo. Netezonen won met 2-1 van Herenthout. Excelsior Vorst verloor met 0-4 van Wiekevorst. VV Laakdal ging onderuit met 7-1 op het veld van Bouwel.