BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal speelde De Kempen 3-3 gelijk tegen Antonia. Retie verloor met 4-1 op het veld van Tisselt.

In tweede provinciale B speelde Sint Dimpna 0-0 gelijk tegen Ezaart. Punt Larum versloeg thuis Broechem met 3-2. Balen verloor thuis met 1-4 van Lille B en Olmen speelde 0-0 gelijk tegen Arendonk sport.

In derde provinciale C won Beekhoek met 0-2 bij Oostmalle. Wezel Sport B speelde 1-1 gelijk bij Oosthoven. Linda Olen verloor met 0-4 van KSK Herentals. Oevel won met 1-0 van Zwaneven. Kasterlee won bij Oud Turnhout met 0-2. KFC Mol verloor met 0-1 van Noordstar.

In vierde provinciale E won Dessel Sport B met 3-1 van Vlimmeren en de Kempen B won met 2-4 bij Oelegem.

In vierde provinciale F speelde Sint Dimpna B 1-1 gelijk tegen Heultje. Zammel won thuis met 2-0 van Immer Oost. De wedstrijd tussen Alberta en Rauw werd uitgesteld. Excelsior Vorst verloor met 1-3 van Houtvenne B. Olen United won met 3-0 van VV Laakdal. Netezonen verloor met 1-2 van Tongerlo.